Het Webwinkel pakket

versie 1.0

Altijd al uw eigen webwinkel willen beginnen, maar niet de financiele middelen voor handen om hierin te investeren?

Devbizz biedt haar klanten de mogelijkheid om een webwinkel te starten zonder hoge kosten en -of onderhoud. U heeft de mogelijkheid uit twee opties.

U kunt bij ons een webwinkel kopen voor een vast bedrag van €250 euro. U ontvangt dan de webwinkel software, deze word indien gewenst voor u geinstalleerd op uw server. Hierna bent u "ready to go". U ontvangt echter geen updates van ons. Met updates word voornamelijk het uitbreiden van de software bedoeld, zoals het toevoegen van nieuwe opties en mogelijkheden.

De tweede optie is om de webwinkel op abonnement basis af te nemen bij ons. Dit houd in dat u Devbizz €50 betaald per maand voor de duur dat u de software gebruikt. Met een abonnement heeft u recht op updates, dit houd in dat wanneer er een nieuwe versie van de webwinkel uit komt (wat regelmatig gebeurd, er word non-stop aan de software gewerkt) dat u deze gratis van ons zult ontvangen.

Uw webwinkel zal dus regelmatig met nieuwe mogelijkheden en opties uitgebreid worden. Ook word de webwinkel indien gewenst geinstalleerd op uw server door een van onze medewerkers. Ook wanneer u problemen heeft met de software, word het probleem direct voor u opgelost!

Het webwinkel pakket bevat alles wat u nodig heeft om te starten. U kunt snel en simpel merken, leveranciers en producten toevoegen aan uw winkel. Uw verkopen worden allemaal netjes bijgehouden en uw klanten ontvangen een factuur in PDF formaat. Er zijn tientalle opties welke u kunt aanpassen binnen het webwinkel pakket.

Het webwinkel pakket bevat een uitgebreid controle paneel (admin) waar u alles zelf kunt beheren. Ook uw maand, kwartaal en jaar rapporten kunt u met één druk op de knop uitdraaien. Op deze manier loopt uw administratie nooit meer achter en hoeft u zelf ook geen ingewikkelde berekeningen meer te maken.

Als laatste willen wij u meegeven, dat alles op maat ontwikkeld is. Er word dus geen gebruik gemaakt van aangeschafte scripts, framewerken of andere dingen waardoor de webwinkel afhankelijk is van derde buiten Laravel en jQuery om.

Uw eigen webwinkel beginnen? wij bieden een "kant-en-klaar" pakket met vele mogelijkheden en regelmatig updates en uitbreidingen!

Kopen of abonnement

wat is de juiste keuze voor u?

Twijfels u tussen het éénmalig aanschaffen of een abonnement? wij leggen aan u graag de voor -en nadelen uit.

Eenmalige aanschaf van het webwinkel pakket is goedkoop, u heeft ook absoluut geen verdere kosten meer. U heeft alles wat u nodig heeft om een leuke webwinkel te starten, echter wanneer uw webwinkel groter groeit wilt u misschien wat meer mogelijkheden hebben zoals het zelf in elkaar slepen van pagina met keuze uit honderden verschillende elementen. Of product foto's automatisch laten genereren in plaats dat u zelf aan de gang moet met Photoshop bijvoorbeeld.

Het huidige pakket (versie 1.0) bevat momenteel een groot scala aan opties en mogelijkheden, echter worden deze nog steeds dagelijks uitgebreid en is het onze missie om dit ook permanent te blijven doen. Wanneer u het Webwinkel pakket aanschaft zonder abonnement dan houd dit in dat u geen nieuwe versies ontvangt. U heeft dus alles in huis wat u nodig heeft, maar stel dat er een mooie nieuwe feature uitkomt in een nieuwe versie en u wilt deze mogelijkheid ook graag gebruiken, dan heeft u hier geen mogelijkheid toe met een aangeschaft pakket omdat deze geen updates ondersteund.

Ook wanneer u zelf iets probeert te veranderen in bijvoorbeeld de code of de opmaak (CSS) van de webwinkel en er gaat iets verkeerd waardoor uw webwinkel niet, of niet goed meer zichtbaar is, dan kunt u geen aanspraak doen op Devbizz.

Wanneer u een Webwinkel pakket op abonnement basis afneemt bij Devbizz dan heeft u op deze, en andere situaties en mogelijkheden wel recht. U zult regelmatig GRATIS updates ontvangen waarmee uw webwinkel nog meer opties en mogelijkheden krijgt. Ook krijgt u toegang tot onze "suggesties sectie". In deze sectie kunnen klanten die het Webwinkel pakket op abonnement basis afnemen hun verzoeken plaatsen.

Dit houdt in dat wanneer u een optie of functie in het webwinkel pakket wilt hebben, maar deze er toevallig nog niet in zit, dat wij deze mits genoeg animo, binnen enkele dagen voor u zullen ontwikkelen en als gratis update zullen uitbrengen. Op deze manier willen wij onze klanten tevreden houden en het helpen het maximale uit het Webwinkel pakket te halen.

Inkomsten

Snel en eenvoudig inkomsten genereren, binnen één minuut kunt u direct aan de slag met uw webwinkel!

Veiligheid

uw klanten kunnen snel, simpel en veilig betalen door gebruik te maken van de meest bekende en vertrouwde betaalmethodes!

Design

Een mooi, speels maar toch zakelijk uiterlijk zal uw klanten vol tevredenheid door uw website laten bladeren alsof het dagelijks werk is!

Inhoud van het pakket

wat zit er allemaal in de huidige versie?

U wilt natuurlijk graag weten wat u allemaal met het pakket kunt?

In de huidige versie van het pakket (versie 1.0) zit een groot scala aan opties en mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij niet alle opties voor u benoemen, echter zullen wij de meeste belangrijke functies voor u opsommen hieronder

Producten

Snel en simpel producten toevoegen met veel uitgebreide informatie mogelijkheden zoals merk, leverancier, voorraad, in -en verkoop prijs en meer.

Leveranciers

U kunt leveranciers toevoegen, zo heeft u een overzicht van waar u inkoopt, wanneer, de levertijden en uw kosten.

Boekhouding

Alle inkopen en verkopen worden automatisch, waar zover mogelijk voor u geregistreerd. U kunt ook snel en simpel uw volledige administratie uitdraaien wat u weer geld bij de boekhouder scheelt!

Nieuwsbrief

U kunt binnen 1 minuut een nieuwsbrief sturen naar uw klanten. Selecteer naar welke groep(en) u de nieuwsbrief wilt versturen, en met één druk op de knop is de nieuwsbrief verstuurd!

Merken

U kunt snel en simpel merken toevoegen. Deze merken zullen ieders ook een eigen pagina hebben waardoor u beter gevonden zult worden in zoekmachines.

Gebruikers

Gebruiker kunnen snel en simpel een account aanmaken. Hun gegevens zullen bewaard worden in uw systeem alsmede hun koop en browse gedrag zullen bewaard blijven.

Snelheid

Uw webwinkel zal van uitermate hoge snelheid zijn waardoor u veel pluspunten bij zoekmachines scoort! mede hierdoor zult u beter vindbaar zijn in de zoekmachine resultaten.

Statistieken

U kunt snel en eenvoudig statistieken bekijken en deze uitdraaien in een Microsoft Excel document indien gewest. Inkopen, verkopen, winst, retouren en alle overige informatie staat tot uw beschikking.

Helpdesk

Klanttevredenheid is de sleutel tot succes! daarom bevat het Webwinkel pakket ook een zogenoemde helpdesk. Uw klanten kunnen snel en simpel via de chat tool contact opnemen met een van uw medewerkers.

Veilig betalen

Uw klanten kunnen snel, simpel en veilig betalen via diverse providers zoals iDeal, Mastercard, Visa, Paypal en overige aanbieders.

Betaalmogelijkheden

Meerdere veilige betaalmethodes mogelijk, ontbreekt er een betaalmethode en wilt u deze graag kunnen gebruiken? wij implementeren deze betaalmethode binnen enkele dagen voor u!

SEO geoptimaliseerd

Het Webwinkel pakket is SEO geoptimaliseerd wat inhoud dat het de vindbaarheid van uw webwinkel en haar producten maximaliseert.

RSS

U kunt uw producten snel en simpel delen via een feed. Door deze feed zullen uw producten snel en simpel toegankelijk zijn voor andere bedrijven, advertentie websites en -of zoekmachines.

Facebook

Snel en simpel inloggen met een Facebook account is mogelijk, er hoeft dan geen account aangemaakt te worden. uw klant kan snel en simpel bestellen wat hij of zij wilt hebben!

Twitter

Snel en simpel inloggen met een Twitter account is mogelijk, er hoeft dan geen account aangemaakt te worden. uw klant kan snel en simpel bestellen wat hij of zij wilt hebben!

Beheerders

Snel en simpel kunt u beheerders (medewerkers) toevoegen en beheren. U kunt hun toegang tot verschillende gedeeltes instellen zodat zij bij de juiste pagina's kunnen komen.

Social media

Uw klanten kunnen uw pagina's en producten snel en simpel delen op de meest bekende Social media platformen. Dit zorgt voor meer animo en een vergroting van uw naambekendheid.

GitHub

Gratis en snel updates binnenhalen via GitHub wanneer u een abonnement heeft bij Devbizz. Indien gewenst kunnen wij de update(s) ook voor u installeren.

Product foto's

Product foto's kunt u in real-time op maat sneiden in het CMS systeem. U hoeft dus niet moeilijk te doen met fotobewerking programma's of andere ingewikkelde tools. Binnen enkele seconden heeft u de perfecte product foto.

Content management

U kunt zelf snel en eenvoudig de content van uw pagina's aanpassen. Denk hierbij aan categorie pagina's, merk pagina's, product pagina's en zo voort. De inhoud is volledig door u in te richten zonder beperkingen.

Suggesties

Met een abonnement heeft u toegang tot de suggesties sectie. Wilt u graag iets in de webwinkel zien maar is deze optie er nog niet, laat het ons weten en wij implementeren het voor u!

Responsive

Uw webwinkel wordt op elk apparaat en platform keurig weergegeven. Of uw klanten nu op een PC, tablet of telefoon naar uw webwinkel gaan, de weergaven is altijd van perfecte kwaliteit!

Backups

Dagelijks word er automatisch een backup gemaakt van uw gegevens. Op deze manier kunt u dus verzekerd zijn dat indien er iets gebeurd, dat u weinig tot geen data zult verliezen!

Suggesties

Een prachtig mooi en strak uiterlijk! Het uiterlijk van uw webwinkel is ontwikkeld met oog op duidelijkheid en efficiëntie terwijl het toch een genot voor het oog blijft om doorheen te bladeren.

Begin nu binnen enkele minuten uw eigen webwinkel, bestel via onderstaand formulier en u kunt direct aan de slag!

Uw aanvraag is succesvol ontvangen, wij nemen z.s.m. contact met u op! U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging.
aanvragen